Супер се чувствам в сериала Откраднат живот. Просто нямам по-силна

...
Супер се чувствам в сериала Откраднат живот. Просто нямам по-силна
Коментари Харесай

Актрисата Неда Спасова за Откраднат живот: Кая се налага да я харесвам, дори когато ме ядосва

Супер се усещам в сериала " Откраднат живот ". Просто нямам по-силна дума, с която да опиша преживяванията си по време на фотосите. Нещо извънредно е той за мен. Налага се да одобрявам своята героиня Кая, даже когато ме ядосва. Това разяснява в студиото на " На кафе " актрисата Неда Спасова.

Съвсем скоро ще има забавни събития в сериала. Христо Карагьозов ще се върне в болничното заведение идната седмица и сред него и Кая предстоят забавни неща, за които обаче не мога да приказвам, показа актрисата.

С Кая имаме доста общи неща, изключително в биографията. Като държание се разграничаваме, тъй като тя е доста инпулсивна, а аз броя до 20 преди да върша каквото и да е. Но и аз съм израснала единствено с майка ми, имаме мощна връзка между тях. По отношение на живота и двете сме внимателни. При нея обаче това е като психически проблем, до момента в който при мен е умишлено предотвратяване от някакви неща, разяснява Спасова. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: