Сумата, открадната при обира на инкасо автомобила, е между 300

...
Сумата, открадната при обира на инкасо автомобила, е между 300
Коментари Харесай

МВР: Между 300 и 400 хил. лева е откраднатата сума от инкасо автомобила в „Овча купел“

Сумата, открадната при обира на инкасо автомобила, е сред 300 хиляди и 400 хиляди лв.. Това сподели заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Георги Арабаджиев по време на постоянния месечен брифинг на Министерство на вътрешните работи.

Снощи в 22.50 часа е получен сигнал, че в ж.к. „ Овча купел “ пред трезор, където се прави събирателна активност на парични средства, е осъществен обир на инкасо автомобил. Извършителите до този миг са незнайни.

Те са употребявали мрачен високо пристъпен автомобил и са носили хладно оръжие, само че не са го употребявали. Използвали са само физическа мощ, с цел да смъкват чиновниците на инкасо автомобила, вследствие на което са им нанесли контузни рани.

Охранителите са прегледани и са освободени от Център за незабавна здравна помощ по тяхно предпочитание “, изясни Арабаджиев и посочи, че охранителните компании не би трябвало да подценяват предписанията, които им се вършат oт страната.

„ В резултат на такива неглижирания се случват произшествия като днешния. Но желая да уточня, че сътрудниците, които са получили сигнала, са реагирали съответно, подхванали са оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности “, сподели още той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР