SubQuery, инструментариумът за индексиране на Web3 данни, добави поддръжка за

...
SubQuery, инструментариумът за индексиране на Web3 данни, добави поддръжка за
Коментари Харесай

SubQuery стартира по-бързо и по-гъвкаво индексиране на данни за Етериум

SubQuery, инструментариумът за индексиране на Web3 данни, добави поддръжка за Етериум (ETH) към своята бета версия.

Това децентрализирано решение за индексиране на данни разрешава на разработчиците бързо да провеждат и да вършат поръчки за данни от веригата за своите протоколи и приложения, без да се постанова да проектират лични системи за индексиране.

API на SubQuery абстрахира backend кода, което разрешава на разработчиците да се концентрират върху създаването на артикули и потребителското преживяване.

Инструментът е 1.85 пъти по-бърз от The Graph ( GRT ) и поддържа мрежите Avalanche, Flare, Cosmos (Ethermint) и Polkadot (FrontierEVM).

SubQuery възнамерява да пусне SubQuery Network, децентрализиран и токенизиран протокол, който може да индексира  Етериум планове и такива от други поддържани мрежи от първи пласт.


 


Основателят и основен изпълнителен шеф на SubQuery, Сам Зоу, съобщи, че интеграцията подсигурява на разработчиците на Етериум безпрепятствено и безпроблемно индексиране благодарение на SDK, инструментите и документите с отворен код на SubQuery.

За разлика от The Graph, SubQuery няма да бъде закрита и дава на разработчиците повече независимост да хостват своите планове и да ги управляват.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР