SUBARU CORPORATION, представи модела Subaru VIZIV Performance Concept на 45-тото автомобилно изложение

...
SUBARU CORPORATION, представи модела Subaru VIZIV
Performance Concept на 45-тото автомобилно
изложение
Коментари Харесай

Световна премиера на Subaru VIZIV Performance Concept на 45-тото автомобилно изложение в Токио

SUBARU CORPORATION, показа модела Subaru VIZIV Performance Concept на 45-тото автомобилно изложение в Токио.

VIZIV - серията концептуални модели на Subaru олицетворява визията на марката за бъдещето на колите, които предоставят на своите клиенти Enjoyment и Peace of Mind (Удоволствие и Спокойствие). Изразен под формата на първи седан от серията концепции, моделът Subaru VIZIV Performance Concept се основава на емблематични модели, символизиращи превъзходната динамичност на Subaru и задвижването Symmetrical AWD, съчетано с боксерен мотор, разработвани повече от пет десетилетия. Като състезателен седан, моделът показва удоволствието от шофирането, към което Subaru се стреми и ще продължава да развива. В очакване на бъдещото необятно разпространяване на автономните технологии за ръководство, автомобилът е оборудван със системата EyeSight от ново потомство, допълнена от усъвършенствани функционалности за подпомагане на лидера.
Дизайн
За да изрази отличното наслаждение от шофирането на Subaru, VIZIV Performance Concept е разработен въз основата на предходни модели, символизиращи достиженията на Subaru: Legacy, който дефинира Subaru като истински динамичен автомобил за шофиране, Impreza, който завладя Световния рали шампионат и WRX, модел който към момента доминира моторните спортове по света. Въз основа на философията на дизайна на Subaru Dynamic х Solid, този състезателен седан от следващо поколение показва същинско удоволствие от шофирането.

Усещането за динамичност се акцентира от стабилния изнесен напред контур с нисък център на тежестта, от изразителното разширение на калниците, от вграждането на елементи от въглеродни нишки в броните, калниците и покрива, както и от формата на изпускателните тръби в задната част.



Триизмерната форма на предната решетка, с изразителни фарове като ястребов поглед, подсказва за опциите на боксерния мотор, а мускулестите калници свидетелстват за надеждността на Symmetrical AWD. Следвайки концепцията на предишните концептуални разработки на Subaru, VIZIV Performance Concept изразява изключителните благоприятни условия на задвижването на Subaru, част от идентичността на марката.

Усъвършенствани технологии за подпомагане на лидера
Subaru съчетава усъвършенствани технологии за подкрепяне на лидера с изключителна динамика, предлагана от боксерния двигател и Symmetrical AWD, с цел да се създаде спортен седан, символизиращ Enjoyment и Peace of Mind (Удоволствие и Спокойствие), ценностите които могат да се чакат от автомобилите му. Чрез въвеждането на допълнителни усъвършенствания в системата за подпомагане на лидера EyeSight, радар, високотехнологична GPS и навигационна система, Subaru продължава да се стреми към изключителни равнища на сигурност с цел елиминиране на автомобилните произшествия.

Основни спецификации на Subaru VIZIV Performance Concept
Размери (обща дължина х ширина х височина): 4 630 х 1 950 х 1 430 мм
Междуосие: 2 730 мм
Гуми: 245/40 R20
Пътници: 5
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР