Стяуа, който играе във втора лига на , вчера направи

...
Стяуа, който играе във втора лига на , вчера направи
Коментари Харесай

Синът на бивш халф на ЦСКА вкара срещу ЦСКА 1948 III за алтернативния Стяуа

Стяуа, който играе във втора лига на, през вчерашния ден направи 0:0 с различен тим от Северна Македония - Брегалница (Щип). Реално това беше и първата среща, в която синът на Трика не съумя да се разпише. Но трeньорът Оприца има пояснение: " Това беше другарски мач с добър тим. Агресивен, доста нападателен тим. Игра се на границата на допустимото и се веселя, че се разминахме без съществени травми. Имаше моменти, когато се играеше прекомерно твърдо. Опитах се да приказвам с техния треньор, тъй като няма смисъл някой да бъде засегнат. Но очевидно това е техният жанр ".

Утре е последната контрола на армейския тим от Румъния в Банско и евентуално ще бъде с най-сериозна тежест. Техен противник е Акритас Хлоракас, дилетант в кипърската елитна дивизия, а Атанас Трика още веднъж ще може да покаже голмайсторските си качества.

До странната обстановка в Румъния два клуба да имат искания за наследството на Стяуа се стигна откакто Министерството на защитата на страната реши да сътвори собствен клуб и да забрани на Джиджи Бекали - притежател на, да употребява името и знаците на истинския клуб. Проблем за новия боен тим, който играе на стадион " Генча ", е невъзможността да влязат в Суперлигата на Румъния, защото федерацията не разрешава на ведомствени тимове да играят в елита.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР