Студиото Дисни предложи на британския сценарист Джез Бътъруърт да работи

...
Студиото Дисни предложи на британския сценарист Джез Бътъруърт да работи
Коментари Харесай

Готвят продължение на Господарката на злото

Студиото " Дисни " предложи на английския сценарист Джез Бътъруърт да работи по продължението на кино лентата " Господарка на злото " от 2014 година, съобщи Нюзру, базирайки се на " Холивуд рипортър ".
Бътъруърт стана прочут с работата си по кино лентата за Джеймс Бонд " Спектър " и " Черна маса ".

Господарката на злото Анджелина Джоли

Главната роля в продължението евентуално още веднъж ще бъде поверена на Анджелина Джоли. Актрисата беше споделила, че ще се съгласи да взе участие единствено в случай че графикът на фотосите бъде завършен съгласно уговорките й. Всички детайлности за плана се пазят в загадка.
 Анджелина Джоли Guliver/Getty Images
Злодеида е основен антагонист от анимацията " Спящата хубавица " на " Дисни " от 1959 година В игралния филм от 2014 година " Господарка на злото " тя е позитивен персонаж, който пази приказната гора от алчни хора. Магьосницата прави проклинание на принцеса Аврора в устрема си към правдивост, а по-късно откровено се привързва към момичето.

Господарката на злото Анджелина Джоли не обича приказките на Дисни

Режисьор на кино лентата " Господарка на злото " е Робърт Стромбърг. При бюджет от 180 милиона $ той донесе на основателите си доходи от над 750 милиона $ от продажбата на билети. Продукцията получи номинация за " Оскар " за най-хубави костюми. По тематиката Анджелина Джоли – една друга холивудска красавица
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР