Студентка от Софийския университет купи апартамента на Азис, който бе

...
Студентка от Софийския университет купи апартамента на Азис, който бе
Коментари Харесай

35-годишна студентка купи апартамента на Азис за 265 003 лева! Преди това си взела и друг, в ски-курорт. Каката печели пари от…

Студентка от Софийския университет купи жилището на Азис, който бе разгласен за обществена обмен от Национална агенция за приходите поради неплатените налози на фолкпевеца в размер на половин милион лв. без налозите, написа “Телеграф”. 35-годишната Пламена е броила кеш 265 003 лв., с цел да се снабди с жилището, в което при огледите се оказа, че е избил плесен в спалнята на изпълнителя на “Напипай го”.

Втора година Националната организация за приходите се пробва да продаде жилището в столичния квартал “Манастирски ливади”, с цел да се компенсира дължимите данъци на артиста, само че жена му Гала до последно се опитваше да го брани и да го резервира. Първоначално началната цена на жилището с обща повърхност 185 кв. м. бе 432 315 лв., само че поради неналичието на претенденти на два пъти бе намалявана, до момента в който стигна пределния предел на 244 522 лв.. На последния търг на 15 ноември имаше единствено две предложения и от Национална агенция за приходите са предпочели по-високата – тази на студентката, която е дала 20 бона от горната страна.

Късметлийката, която се снабди с дома на фолкидола, е станала на 35 години единствено 2 месеца преди да купи жилището. Тя следва постоянна доктурантура по професионално направление и политически науки към катедра “Публична администрация” в Софийския университет. Това е второ жилище за Пламена Иванова – преди 3 години си е купила апартамент в зимния ски курорт Чепеларе, демонстрира информация в имотния указател.

Според комерсиалния младата жена е учредителка на фондация “Суверен” през 2015 година с двама съименници с година по-млади от нея. Още същата година неправителствената организация кандидатствала в ЦИК за наблюдаващ на локалните избори през 2015 година, а година по-късно и за президентските. Фондацията праща покровители по всевъзможни изборни комисии.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР