Студенти IV курс специалност Счетоводство и финанси от катедра Счетоводна

...
Студенти IV курс специалност Счетоводство и финанси от катедра Счетоводна
Коментари Харесай

Студенти гостуваха в Областна администрация – Варна

Студенти IV курс компетентност " Счетоводство и финанси " от катедра " Счетоводна отчетност " на ИУ - Варна бяха посетители в следващия епизод от просветителната самодейност на Областна администрация - Варна - " Открито за държавната администрация ". Те бяха водени от доцент доктор Даниела Георгиева и помощник доктор Галина Събчева.

Заместник регионалният шеф Изабела Иванова описа на младежите каква е ролята на страната в районите, показа им пълномощията и отговорностите на регионалния шеф и на нейния екип. Заради характерния интерес на студентите към финансовия аспект в работата на държавната администрация, те имаха нарочна среща с специалисти от Дирекция: " Административно-правно обслужване, финанси и ръководство на собствеността " - с шефа на дирекцията Дарина Ошавкова и с младши специалист Свилен Митов.

Друга позиция от пълномощията на администрацията, обвързвана с упражняването на надзор по законосъобразността на актовете и дейностите на кметовете на общини или с дейностите на органите от локалното самоуправление и локалната администрация, както и правните и фактическите дейности по придобиването, разпореждането и ръководството на държавното имущество на територията на региона показа старши специалистът Даниела Стойчева от  Дирекция: " Административен надзор, районно развиване и държавна благосъстоятелност ".

След като получиха отговор на всичките си въпроси, гостите разгледаха настоящата галерия на Надежда Енчева в Арт Галерия 12 на Областна администрация и позираха за обичайна фотография в формалната зала на ул. " Преслав " 26.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР