Студените месеци са изпитание за кожата на ръцете. Каквито и

...
Студените месеци са изпитание за кожата на ръцете. Каквито и
Коментари Харесай

Ако имате суха кожа на ръцете, побързайте да направите ето ТОВА

Студените месеци са тестване за кожата на ръцете. Каквито и грижи да поставяме за тях, колкото и дебели ръкавици да носим, то тази част от тялото съвсем постоянно бива наранена.

Днес ще споделим с вас няколко съвета, с помощта на които ще съумеете да решите този проблем и напълно скоро ще може да се радвате на мека, нежна и гладка кожа.
Как да се оправим със сухата кожа на ръцете? • Маска с авокадо;
В авокадото се съдържат не малко витамини, за които се знае, че оказват благотворно влияние върху кожата. Предлагаме ви да си извършите маска за ръце, за която ще са ви нужни половин авокадо, 1 чаена лъжичка кокосово масло, 1 чаена лъжичка масло от жожоба и половин чаена лъжичка лимонен сок. Маската се нанася върху ръцете за към 10 – 15 минути и по-късно се отстранява. Докато е нанесена, може да увиете с транспарантно фолио, тъй че да се усвои по-бързо и по-пълноценно.
• Мед; Как да се преборим със сухата кожа на лактите
Сухата кожа на лактите и коленете държи доста от нас будни през нощта и положението й не постоянно се усъвършенства с постоянни процедури за гри...
Прочети повече
Този артикул има редица потребни свойства. Освен, че е целесъобразно да го консумираме, той може да ни избави от проблемите със сухата кожа. Вземете малко количество мед от буркана и втрийте продукта в кожата на ръцете си. Оставете да подейства за няколко минути, в които ще почисти и дезинфекцира сухите зони, както и ще подтиква имунната система да стартира да построява още веднъж повредената тъкан. Ще се изненадате по какъв начин напълно скоро положението на кожата на ръцете ви ще се усъвършенства до неразбираемост.
• Слънчогледово масло и овес;
Маслото от слънчоглед съумява да хидратира и подмлади кожата. Свойствата на овеса също са сходни. От тези два продукта може да се подготви чудесна примес, която да усъвършенства положението на сухата и повредена кожа.
• Витамин В3.
Много е значимо през студените месеци от годината човек да употребява колкото се може по-големи количества храни, богати на витамин В3. Именно те способстват за възстановяване хидратацията на кожата и ще поддържат влагата й. В резултат на това вашите ръце няма да наподобяват груби и сухи.

Опитайте и спасете ръцете си през студените месеци. Те имат потребност от хидратация и грижи!

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР