Студена стерилизация на бурканите – лесен начин За да бъдете

...
Студена стерилизация на бурканите – лесен начин За да бъдете
Коментари Харесай

Студена стерилизация на бурканите – бързо и удобно

Студена дезинфекция на бурканите – елементарен метод

За да бъдете изцяло въоръжени през сезона на прибиране на реколтата, коства си да знаете по какъв начин да стерилизирате бурканите. Стерилизирането на пара лишава доста време и старания.

Всичко се промени, откакто свекърва ми показа няколко трика. Колко тъпо, че не знаех за това по-рано!

Днес ще ви споделим по какъв начин да стерилизирате бурканите по леден метод. Този развой ще ви отнеме 20-30 секунди. За да се предотврати навлизането на микроби в бурканите, те би трябвало да бъдат стерилизирани. Методът на студена дезинфекция в действителност икономисва време, а самите буркани не се напукват при заливане с вряла вода, макар че са студени.

За този способ се нуждаете от алкохол или водка, в краен случай, оцетът ще свърши работа.

Първо проверете бурканите за пукнатини и наслойка. С чиста гъба усърдно измийте бурканите и капачките. По-добре е да извършите това със сода, горчица на прахуляк или домакински сапун. Конвенционалните почистващи препарати не са изключително подобаващи за това заради химическите добавки в състава им, които не се отмиват добре.

Изсипете 40-50 мл алкохол в чистия буркан или мощна водка към 50-70 мл или 9% трапезен оцет (повече от 50 милилитра).

След това затворете буркана с капачката и разклатете пламенно за половин минута, по-късно отворете буркана и изсипете наличието от този буркан в идващия. Продължете по същия метод.

Вижте още: Консумацията на куркума бори рака на кръвта. Истинска история

Сега към този момент знаете по какъв начин да извършите студена дезинфекция на бурканите. Според мен е доста комфортно и бързо, което е доста значимо в нашето забързано всекидневие.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР