Сценарият за дестабилизация на държавата е на път да се

...
Сценарият за дестабилизация на държавата е на път да се
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Няма предателство, а държавническо мислене

Сценарият за дестабилизация на страната е на път да се провали. Това разяснява депутатът от „ Продължаваме промяната “ Венко Сабрутев, откакто депутати напуснаха Има Такъв Народ. Според него това не може да се назова изменничество.

„ Това е държавническо мислене. Те ясно споделиха, че не желаят да вземат участие в парламентарна група, която се вземат решенията еднолично, където тяхното мнение не се чува, където са водени от кукловоди сценаристи “, изясни Сабрутев.

По думите му е значимо, че става дума за поддръжка за значими държавнически решения, като актуализацията на бюджета, а не за обещаване на депутати.

" Господин Кирил Петков и господин Асен Василев организират срещи с народни представители, търсейки поддръжка по въпросните цели ", добави Сабрутев.

Относно поддръжка от опозиционните партии той съобщи, че в случай че те сметнат, че техните цели съответстват с тези на кабинета, дано да ги поддържат.

„ При актуализацията на бюджета се резервира недостига, който беше заложен в огромния годишен бюджет. Допълнителните разноски, които се възнамеряват в актуализацията, ще дойдат от преизпълнение на приходната част “, сподели още Сабрутев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР