Стряскаща прогноза за изборите направи един от най-големите експерти по

...
Стряскаща прогноза за изборите направи един от най-големите експерти по
Коментари Харесай

Михаил Константинов със стряскаща прогноза за изборите

Стряскаща прогноза за изборите направи един от най-големите специалисти по вота на българите математикът проф. Михаил Константинов. Бившият началник на „ Информационно обслужване ” сподели, че пред урните могат да отидат по-малко от 2 милиона души, което би било пагубно.

" Защо никой не разяснява злополуката и не приказва за това, че на 11 юли гласоподаваха 600 000 души по-малко хора в сравнение с през април? Това не бе боязън от пандемията. Ако този развой продължи, може да паднем на малко над 2 милиона дали своят вот ", съобщи математикът пред Нова тв.

Българското oбщество затъва в грандиозни неистини и виждаме резултата. Трябва да престанем да лъжем, сподели проф. Михаил Константинов. Помолен да разяснява възможната поява на партия с доста участници, за която приказва Радев, той сподели: " Може да стане по този начин, само че предлагам на двете водещи лица в тази несъществуваща партия да спрат да лъжат, с цел да имат триумф ".

Проф. Константинов даде пояснение и за по-честото наличие на Бойко Борисов в политическия живот у нас.

" На него му подадоха доста комфортни топки, а той е така наречен политическо животно и няма да пропусне да ги забие. Те му сложиха страхотни условия ", съобщи Михаил Константинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР