Струва ми се че обществото не е готово за нови

...
Струва ми се че обществото не е готово за нови
Коментари Харесай

Първан Симеонов: ИТН може да подкрепя ПП в парламента и без да има министри

" Струва ми се че обществото не е готово за нови избори. Не ги желае. Вероятно оставащите в ръководството партии ще се опитат да се базират навръх това - да кажат " последното, от което имаме потребност в този момент, е ново завъртане в Народното събрание или нови избори ".

Това съобщи социологът Първан Симеонов пред Нова телевизия, откакто стана ясно, че партията на Слави Трифонов " ИТН " (ИТН) напуща ръководещата коалиция.

Според Симеонов с дейностите си Слави Трифонов опонира на своите думи. " Ходът на Трифонов реализира тъкмо противоположното на това, което той споделя.

" Ако Слави Трифонов напусне и неговият министър (на външните работи Теодора) Генчовска напусне, това улеснява едно вероятно повдигане на ветото за РСМ. Второ, той споделя, че страната влиза в мъка. Истината е, че по-голяма мъка ще бъде, в случай че страната се остави на държавното управление на малцинството, когато има световни инфлационни процеси и война ", добави Симеонов.

Според него държавно управление на малцинството може да зависи отново от Слави Трифонов.

Лидерът на Има Такъв Народ може да се съгласи да поддържа основни негови решения, без да има министри.

" Българските политици би трябвало час по-скоро да спрат с тези неща. Три години България живее в антологични дейности. Страната ни се нуждае от явен проект за стабилизация. И без друго наесен може да влезем в инфлационна серпантина ", заключи социологът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР