Струмска слава (Радомир) направи равенство 1:1 срещу Спортист (Своге) в

...
Струмска слава (Радомир) направи равенство 1:1 срещу Спортист (Своге) в
Коментари Харесай

Анатоли Нанков: Равенството със Спортист е справедливо

Струмска популярност (Радомир) направи тъждество 1:1 против Спортист (Своге) в мач от 7 кръг на Втора лига. Ето какво сподели старши треньорът на Славата Анатоли Нанков пред формалния уебсайт на Струмска популярност:

-Господин Нанков, трети следващ мач без загуба...

-След двете следващи победи, този път тъждество против гостите от Своге. Искаше ми се да победим, само че Спортист е тим с много опит, имат умел треньор в лицето на Георги Чиликов и класирането им все още не дава отговор на капацитета, с който разполагат.

-Оценката ви за представянето на вашите футболисти?

-Разделихме си по едно полувреме с съперника. Момчетата от Своге играха по-добре през първото полувреме - това е истината. Влязоха в дуела по-мобилизирани. Ние играхме по-добре през втората част и можеше и да спечелим, само че равенството в действителност е действителният резултат. Искам да отдадем заслуженото и на гостите, по тази причина споделям, че равният е резултатът, който приляга на тази среща.

-За разлика от някои други мачове, съдийската тройка отпред с Мартин Марков като че ли се оправи на равнище?

-Да, приветствам реферите, тъй като считам, че се оправиха с дуела. Нямам никакви забележки към тях, бяха на равнище.

-Имате ли футболисти, които не може да употребявате?

-За страдание втори следващ мач един от най-опитните ни в състава - Мартин Костов, не може да играе. Има вирусно заболяване. Тренира ден преди мача със Спортист, само че не съумя да се възвърне изцяло. Надявам се откровено да бъде подготвен за гостуването на Янтра в идващия кръг.

-Въпреки топлото време, още веднъж имаше поддръжка от трибуните.

-От сърце благодаря на всички, които пристигнаха да ни поддържат в горещото време. Всички ще се постараем да ги радваме с още положителни резултати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР