Структурата на ЖГЕРБ в Благоевградска област проведе отчетно-изборно събрание, по

...
Структурата на ЖГЕРБ в Благоевградска област проведе отчетно-изборно събрание, по
Коментари Харесай

ЖГЕРБ - Благоевград номинирано ново областно ръководство на организацията

Структурата на ЖГЕРБ в Благоевградска област организира отчетно-изборно заседание, по време на което бе номинирано новото управление на организацията. Гости на събитието бяха ръководителят на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова, заместник-председателят на ЖГЕРБ Йоана Фильова, регионалният учредителен секретар на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева и членът на НИС от Благоевградска област Росица Димитрова.

„ Жени ГЕРБ можем да се обединим и да работим за разрешаване на значими проблеми, като насилието над дамите и деца, за равнопоставеност, да спрем омразата, която в България стигна до нечувани размери през последните две години”, сподели ръководителят на Жени ГЕРБ Екатерина Йорданова. По думите й макар офанзивите против ГЕРБ, партията е постоянна, текат процеси на обновяване, само че хората с опит имат значимо място.

„ Навсякъде в страната царува цялостен безпорядък – нямаме бюджет, проектът за възобновяване се прекроява и скоро няма да се възползваме от 12 милиарда Лв., които страната ни би трябвало да получи по него. Бойко Борисов сложи България на картата на Европа и беше признат като еднакъв от огромните водачи. Той ще остане в историята и без значение от експанзията на съперниците ни, хулите ще бъдат заличени”, разяснява още Екатерина Йорданова. Тя очерта и бъдещите хоризонти в работата на съсловната организация. Вече е в ход подготовката на стратегия на организацията, която ще бъде показана на идното съвещание на НИС през месец февруари.

Отчет на активността на ЖГЕРБ в област Благоевград показа Росица Димитрова, в който бяха маркирани значими събития и основни моменти от работата на всички общински организации.

За регионален координатор на женската конструкция бяха направени две номинации – на Мария Данчова, учредителен секретар на ЖГЕРБ в община Благоевград и на досегашния регионален координатор на организацията Адриана Мелниклийска. За учредителен секретар бе номинирана Зорница Авгинова от организацията в Петрич. Девет бяха направените номинации за членове на Управителния съвет на структурата, представители от разнообразни общини.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР