Строителят на стадион Христо Ботев Илиян Филипов проведе важна среща

...
Строителят на стадион Христо Ботев Илиян Филипов проведе важна среща
Коментари Харесай

Добри новини за Колежа след важна среща в Общината

Строителят на стадион " Христо Ботев " Илиян Филипов организира значима среща в община Пловдив. След нея той разгласи, че всичко е изсянено за отпущането на 17 милиона за дефинитивно довеждане докрай на " Кoлежа " с козирка и фасада.

" Намерихме компромисно решение за отпущането на още 17 млн. лева за " Колежа " за 2024 и 2025 година Аз споделих, че желая банкова гаранция за тази сума, само че ще нарушим закона, тъй като не може 39 месеца след началото на мандата да се тегли нов заем, а банковата гаранция си е заем. Намерихме компромисно решение посредством анекс. Моите адвокати са окей с това нещо. Така, че вървим напред.
 " Колежа " приема мача сред Ботев (Пд) и Левски, само че има различен проблем
Предстои гласуването на 6 април, да се приготви и подпише анекса и надлежно да поръчаме останалата част от метала и да покрием стадиона. Ако до 15 април имам анекс и възлагателно писмо, имам увещание, че за 6 месеца могат да се случат нещата. Смятайте 6 месеца от 15 април стадионът може да е затрупан напълно и със стъклена фасада, както е планът на фотографията ", безапелационен е Филипов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР