Строителят на стадион Христо Ботев“ Илиян Филипов направи официално изявление,

...
Строителят на стадион Христо Ботев“ Илиян Филипов направи официално изявление,
Коментари Харесай

Илиян Филипов: Сметките на Ботев Пд са запорирани, маха турникетната система

Строителят на стадион „ Христо Ботев “ Илиян Филипов направи публично изказване, с което съобщи, че сметките на Ботев Пловдив са запориране за неплащане по контракти и сподели, че маха турникетите на стадиона. Филипов обаче даде обещание, че турникетната система ще бъде незабавно инсталирана, щом договорът стартира да се съблюдава.

Позицията на Илиян Филипов без редакторска интервенция:

„ Уважаеми последователи на Ботев,

Днес започнахме ремонт на поставената от мои чиновници на стадион " Христо Ботев " турникетна система, която е отвън публичната поръчка.

По контракт с футболен клуб Ботев трябваше да получим заплащане, което обаче не се случи, макар отлаганията и многократните уверения.

ПФК Ботев още не са платили сумата по контракта за построяването на скайбоксовете, които също са отвън публичната поръчка, макар че огромна част от тях са продадени за сезона.

Заради финансови усложнения на клуба сме сключили контракт за разсрочено заплащане, само че и той не се съблюдава и два месеца няма никакво заплащане.

В същото време аз съм платил всички нужни материали, заплащам заплати и осигуровки на чиновниците си.

Именно поради некоректното отношение взех решение да подхваща тази последна мярка и турникетната система ще бъде демонтирана и оставена на стадиона.

Искам да уверя всички, че стадион " Христо Ботев " може да действа за мачовете от efbet Лига и без тази турникетна система.

Към момента сметките на ПФК Ботев са запорирани за неплащане по контракти с други компании и физически лица.

Категорично желая да заявя, че турникетната система ще бъде инсталирана още веднъж при съблюдаване на контракта от страна на ПФК Ботев.

С почитание,

Илиян Филипов “


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР