Строителите по Водния цикъл работят на няколко обекта едновременно, за

...
Строителите по Водния цикъл работят на няколко обекта едновременно, за
Коментари Харесай

Вижда се краят на ремонта при моста на бул. Васил Априлов

Строителите по Водния цикъл работят на няколко обекта по едно и също време, с цел да завършат в период плана, финансиран с европейски средства

Трафикът в северния завършек на бул. „ Васил Априлов” ще олекне, откакто завърши ремонтът сред бул. „ България” и моста, който се извършва по плана за Воден цикъл. Повече от месец част от платното в посока център е отцепена за придвижването и прекосяването, изключително в пиковите часове, се трансформира в същия пъкъл. В по-големия сектор на платното е положен тръбопровод, а изкопът е зарит, остават последните метри до моста.

Кварталът е на нокти поради бавните темпове, с които строителите приключват улиците в " Кършияка ", въпреки отрасловият зам.-кмет Пламен Райчев да твърди, че компаниите „ Пътища” и „ Пътинженеринг” съблюдават графика. В 10 часа през вчерашния ден на бул. „ Васил Априлов” имаше двама служащи и едно багерче.

Строителите работят на няколко обекта по едно и също време, с цел да завършат в период целия план, финансиран с европейски средства.

Първият стадий от плана е приключен, само че следва още доста работа по Водния цикъл. Живеещите на ул. „ Брезовска” отдъхнаха от звук, прахуляк и прескачане на ровове, тъй като ремонтът е напълно приключен. На ул. „ Порто Лагос” има настилка единствено в едната й част, другата - на ров. И тук през вчерашния ден преди обяд не се забелязваше атака. Асфалтираната права от улицата става като езеро, когато завали, и от общината изясняват, че занапред ще се поставя финален слой асфалт.

Съседната улица - „ Златна Панега”, е на пръст и при вятър се подвигат кълба прахуляк, описват пешеходците и допълват, че е разкопана повече от месец. Под моста на бул. „ Марица” след продължителното копане са пропуснали да асфалтират част от джоба за контейнери, а на тротоара са зарязани купчина павета. Багер, камион и двама служащи имаше на ул. „ Златю Бояджиев”, а на въпрос по кое време ще приключат, дадоха отговор: „ Скоро”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР