Строго шефовете никога не са получавали никакви официални оплаквания за

...
Строго шефовете никога не са получавали никакви официални оплаквания за
Коментари Харесай

BBC `намира, че Джовани на Аманда Абингтън твърди, че е прекомерен` и никога не е получавал никакви оплаквания

Строго шефовете в никакъв случай не са получавали никакви публични недоволства за Джовани Перниче на фона на спор за методите му на образование.

Аманда 51-годишният Абингтън напусна миналогодишния сериал заради „ персонални аргументи “ и в този момент твърди, че има посттравматично стресово разстройство, откакто беше сдвоен с него в шоуто. BBC след това останаха „ озадачени “, откакто тя изиска да види видеозаписи от подготовките като част от евентуален юридически иск.

Източници от шоуто одобряват, че до момента в който Джовани е перфекционист и има инцидентни „ стенания ” за неговия режим, държанието му в никакъв случай не е прекрачило границата, с цел да оправдае следствие. Никой от предходните му танцови сътрудници не е подал публично недоволство, добави източникът.

И откакто приказва с него след изказванията за посттравматично стресово разстройство, източник на BBC добави, че обвиняванията са „ несъразмерни “. BBC разгласява мощно дефинирано изказване в понеделник, в което се заключава, че биха забелязали неприятно държание по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР