Стресната, жена хваща мъжа си в леглото с друга жена.

...
Стресната, жена хваща мъжа си в леглото с друга жена.
Коментари Харесай

Тръмп продължава с извратените си привързаности към Путин

Стресната, жена хваща мъжа си в леглото с друга жена. Съпругът я пита дали ще повярва на него или по-скоро очите я лъжат. Толкова за старите вицове. Но не е смешка, че някогашният президент Тръмп иска американците да си затворят очите за подозрителната му обвързаност към съветския президент Владимир Путин., написа за The Hill Хуан Уилямс, създател и политически анализатор за Fox News Channel.

" Чудите се какво има Путин по отношение на Доналд Тръмп, че постоянно би трябвало да му се подчинява, негов другар в злодеяния? ", разяснява пред MSNBC преди дни бившият ръководител на Камарата конгресменът Нанси Пелоси. " Не знам какво има Путин за Тръмп, само че мисля, че евентуално е финансово. "

Висшите републиканци бият същата паника, нормално уединено, само че от време на време обществено.

" Очевидно някогашният президент Тръмп упорства " Съединени американски щати да се отделят от съдружниците в НАТО, сподели Пол Райън, републиканец и някогашен ръководител на Камарата на представителите, пред Washington Post предходната седмица.

" Така че това, за което доста се безпокоя, е че Тръмп и неговите почитатели оказват помощ за поддържането на линия на мислене, школа на мисълта вътре в Републиканската партия, която е изолационистка, която е про-Путин, про-тирания ", сподели Райън за близостта на Тръмп към Путин. " И това е извънредно рисково за цялата народна власт, с изключение на за нас самите като народна власт. "

Двамата някогашни водачи на Камарата на представителите се изрекоха, откакто републиканците в Камарата на представителите, лоялни на Тръмп, отхвърлиха да подхващат дейности по законопроект за изпращане на пари на Украйна, с цел да й оказват помощ да устои на нашествието на Русия.

Наскоро Тръмп се похвали, че до момента в който е бил президент, е споделил на европейски водач, че Съединени американски щати няма да пазят страните от НАТО от възможна съветска офанзива, макар договорните съглашения, в случай че не усилят военните си разноски, с цел да изпълнят отговорностите си към НАТО.

" Не си платил? ", сподели Тръмп. " Ти си нарушител. Не, не бих те защитил. Всъщност бих насърчил (Путин и съветската армия) да вършат каквото си изискат, по дяволите. Трябва да платиш. Трябва да си платиш сметките. "

Това накара някогашния губернатор на Южна Каролина Ники Хейли (R), да каже пред Fox News: " Тръмп преди малко застана на страната на престъпник, който убива политическите си съперници. "

Има още признаци за противозаконни връзки сред Тръмп и Русия.

Информатор на ФБР, обвързван с Русия, беше задържан в Лас Вегас предходната седмица и упрекнат в разпространяване на неистини за корупция против съперника на Тръмп, президента Байдън, по време на предизборната акция през 2020 година

Специалният прокурор на Министерството на правораздаването сподели, че Александър Смирнов " интензивно популяризира нови неистини, които биха могли да повлияят на изборите през 2024 година след среща със чиновници на съветското разузнаване през ноември ", съгласно обвинителния документ.

Агентите на Путин и интернет троловете в действителност са се намесили в изборите през 2016 година, с цел да оказват помощ на Тръмп да реализира изненадваща победа, съгласно отчет, оповестен през 2020 година Докладът на комисията по разузнаване на Сената заключава, че Русия продължава да съставлява " сериозна " заплаха за американската народна власт.

След акцията от 2016 година Американското конституционно сдружение написа: " Сътрудниците на Тръмп неведнъж са лъгали следователите за контактите си с руснаци, а президентът Тръмп отхвърли да отговори на въпроси по отношение на напъните му да попречва федералните процедури и да повлияе на показанията на очевидците. "

Разследването на специфичния прокурор Робърт Мълър за съветската интервенция в конкуренцията през 2016 година докара до 37 обвинителни акта, както и до седем случая, които приключиха с признание на виновност или наказание на хора, забъркани в акцията на Тръмп.

Тревогата по отношение на връзките на Тръмп с Путин се ускорява с наближаването на изборите през 2024 година, защото в последно време Русия има повече триумфи против украинските военни сили.

" Това се случи значително, тъй като Украйна изчерпва оръжията си заради бездействието на Конгреса ", сподели Джейк Съливан, консултант по националната сигурност на Белия дом. " Украинските войски не разполагаха с доставките и боеприпасите, от които се нуждаеха, с цел да спрат съветското нахлуване ".

Перспективата Русия да получи цялостен надзор над Украйна накара генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който се появи на неотдавнашна конференция по световна сигурност в Мюнхен, да заключи, че Русия има по-амбициозна стратегия за завземане на повече от Западна Европа.

Столтенберг сподели, че европейските разследващи организации, съгласно The New York Times, са стигнали до заключението, " че след три до пет години Путин може да се опита да тества надеждността на НАТО, като нападна една от страните по границите на Русия, най-вероятно дребна балтийска страна ".

Дори убийството на водещия вътрешен политически противник на Путин, Алексей Навални, провокира единствено леки съжаления от страна на Тръмп, който сподели, че дисидентът на Путин " щеше да е доста по-добре да стои надалеч " от Русия.

Вместо това Тръмп употребява гибелта на Навални, с цел да твърди, че той е жертва на наказателни обвинявания, показвайки, че Съединени американски щати " се трансформират в комунистическа страна по доста способи ".

Тръмп сподели пред Fox News, че правосъдното решение, че той е излъгал за цената на активите си и дължи 355 милиона $ санкции, е " форма на Навални... форма на комунизъм, на фашизъм ".

Тръмп не сподели безусловно нищо по отношение на предизвестието на републиканския ръководител на комисията по разузнаване на Камарата на представителите, че Русия може да е на път да наруши западната сателитна технология и да се намеси в услугите на потребителските кафези, както и във военната навигация.

Преди Тръмп да поеме Републиканската партия, партията беше пореден съперник на съветската експанзия.

Сега въпросът е дали в миналото ще отворят очите си за заплахата от съюз Тръмп-Путин. Ще пристигна ли този ден, едвам откакто Путин поеме цялостен надзор над Украйна? 

Нежеланието на партията на Тръмп да поддържа Украйна заплашва с включване на американски войски във война за прекъсване на напредъка на Русия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР