Стремежът на ГЕРБ да се задържи на власт на всяка

...
Стремежът на ГЕРБ да се задържи на власт на всяка
Коментари Харесай

Писател: Борисов доизтръсква хазната, очаква ни тежка зима като при Виденов

Стремежът на ГЕРБ да се задържи на власт непременно вещае неприятни дни както за ръководството, по този начин и за страната – в случай че те не престават по този начин ни чака някаква симбиоза сред Лукановата и Виденовата зима. Това разяснява в ефира на Дарик.
Калин Тодоров е безапелационен, че. Според него една от аргументите митингите да изгубят част от силата си е неналичието на поддръжка от страна на Запада.
 Писател: Доган е главната движеща мощ на прехода Писател: Доган е главната движеща мощ на прехода
" За 30 години, след всички фантазии за независимост, тъждество и приятелство, напълно искрено мафията заграби страната ". Това сподели пред БНР писа...
Последна книга на Калин Тодоров „ Зад завесата на демокрацията “, дружно с предходните две – „ Зад завесата на прехода “ и „ Зад завесата на соца “, оглавява читателските ранглисти на огромните книжарници в страната към този момент три седмици.
Калин Тодоров разяснява, че е очаквал властта да прояви здрав разсъдък и да се тръгне към предварителни избори . „ Опасявам се, че в случай че те не престават да упорстват по този метод и след 2 септември, мисля че ни чака някаква симбиоза сред Лукановата и Виденовата зима. Защото господин Борисов с неистовото си желанието да остане на власт, доизтръсква хазната и ние ще се надигнем в лицето на зимата с изпразнен държавен бюджет. Така най-малко ми се коства “, предвижда писателят и публицист.
По думите му е извънредно обезпокоително по всевъзможен мотив и то без актуализация на бюджета, която би посочила действителното положение на финансите на страната.
ГЕРБ няма морално право да се пробва да прави нова Конституция, тъй като те от години не я съблюдават, както не съблюдават редица закони, акцентира Калин Тодоров. Първо ГЕРБ съставлява не повече от 15 % от гласоподавателите, също така те нямат и експертен капацитет да го създадат, добави той.
 Бойко Борисов уточни какъв брой пари са раздадени на дребните компании Бойко Борисов уточни какъв брой пари са раздадени на дребните компании
Общо 72 млн. лева получиха български дребни и микро компании за превъзмогване на икономическите последствия от рецесията с COVID-19. Това посоч...
Тодоров подсети, че Конституцията на една страна и Великото национално заседание са извънредно съществени неща и не могат да бъдат употребявани за тактически способи и отклонение на публичното внимание.
Протестът събра разнообразни хора, тъй като не беше политически и цивилен –, разяснява още Калин Тодоров.
Според него обаче лицемерната роля на Запада, който не е подкрепил даже алегорично митингите е водещата причина недоволството на улицата да загуби част от силата си.
„ В Беларус, където се развиват сходни несъмнено доста по-сериозни процеси, в сравнение с тук – само че. А тука към този момент два месеца Западът се прави, че нищо не се е случило – това за мен е извънредно лицемерно.
 Отровното трио: След изказването на Движение за права и свободи, Борисов няма късмет да задържи властта Отровното трио: След изказването на Движение за права и свободи, Борисов няма късмет да задържи властта
" След 53 дни на митинг, които потвърдиха на международната общественост и на целия български народ, че корумпираното държавно управление, ръководено от...
А ние знаем и си даваме сметка значително, че нещата на България постоянно са се решавали извън. Протестът отстоява полезностите на Западния свят, само че Западът не го поддържа и съгласно мен това е главната причина за какво недоволството загуби част от силата си “, изясни Калин Тодоров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР