Стрелците са известни със своя свободолюбив и приключенски дух. Те

...
Стрелците са известни със своя свободолюбив и приключенски дух. Те
Коментари Харесай

Това са десертите, към които Стрелците са пристрастени

Стрелците са известни със своя свободомислещ и авантюристичен дух. Те обичат да опознават нови места и култури, както и да похапват непознати храни. Те са експериментатори, които не се опасяват да излязат отвън зоната си на комфорт и да опитат нещо ново в кухнята.

Въпреки това си имат обичани храни, към които се връщат на драго сърце още веднъж и още веднъж. Стрелците обичат меките и ароматни сирена, които постоянно съчетават с уместно вино.

Средиземноморската кухня също им е доста обичана, тъй че постоянно можете да ги видите да си похапват морски блага, паста, лазаня, пица. Разбира се, постоянно са в въодушевление и за сочна пържола, полята със сладостен дресинг.

По отношение на десертите представителите на зодията също демонстрират огромно творчество. Те постоянно обичат да комбинират храни, които за близките наподобяват странни.

Но Стрелеца от опит знае, че тези артикули си хармонират чудесно и не би се отказал от тях за нищо на света. Вижте в галерията ни и кои са десертите, към които множеството Стрелци са безусловно пристрастени.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР