Стрелецът е любознателен и винаги любопитен. Този знак управлява Дома

...
Стрелецът е любознателен и винаги любопитен. Този знак управлява Дома
Коментари Харесай

Жената Стрелец - оптимистично момиче, което никой не може да опитоми

Стрелецът е ученолюбив и постоянно любопитен. Този знак ръководи Дома на философията, а дамата Стрелец постоянно търси истината при всевъзможни условия. Тя изследва надълбоко всеки мъж, жена и дете, с които има контакт, а тематиките за диалог могат да се движат от политиката до религията до полови желания. Нищо не е отвън границите на естественото или тематика табу за нея. Тя е гъвкава, извънредно очарователна и се радва на всяко прекарване, което идва на пътя й. Жените Стрелец нормално са откровени и самостоятелни - примамлива композиция за мнозина. Но доста постоянно хората не ги схващат. Желанието им за независимост е толкоз мощно, че мъчно може да бъде разбрано от някой представител на друга зодия.
Жената Стрелец и любовта
Любовта е една от безконечните загадки за дамата Стрелец. Следователно, тя е по едно и също време и най-желаната от нея премия и най-скритото богатство. Тя желае сътрудник, който е душевен и физически еднакъв на нея самата, някой, който умерено може да изрази с думи любовта си към нея. Често се опасява от фамилиарност, а любовта за нея постоянно разцъфва по натурален път от другарства. Влюбената жена Стрелец е почтена и надеждна. Тя е подготвена на всичко за колегата си, стига той да не се пробва да лимитира свободата и.
Жената Стрелец и кариерата
Жената Стрелец не би могла да понесе скучна кариера в офис. Свободолюбивата и натура я прави страховит откривател или публицист. Тя бяга от скуката като демон от тамян. Ето за какво специалности, свързани с придвижването и непрекъснатото учене на нови неща я притеглят.
Жената Стрелец и здравето
Атлетична и мощна, дамата Стрелец знае по какъв начин да се грижи добре за своето тяло. Ето за какво тя постоянно наподобява по-млада от колкото в действителност е. Трябва да внимава с преумората, тъй като тя е способна да я извади от равновесие и да наруши салдото в тялото и.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР