Страстната седмица предстои, но и тази е не по-малко страстна

...
Страстната седмица предстои, но и тази е не по-малко страстна
Коментари Харесай

Юлиан Вергов: ЦСКА е по-добрият отбор и това ще си проличи на терена, 2:0 за армейците!

Страстната седмица следва, само че и тази е не по-малко буйна поради духовете, които излязоха от бутилките преди дербито сред ЦСКА и Левски. И в Борисовата градина, и на " Герена " бе много напечено. На " Армията " се стигна до разлъка с емблемата Стойчо Младенов, а при " сините " Станимир Стоилов тропна по масата след успеха с 3:2 над Лудогорец. Как ще се отрази това на двата отбора?

" Мисля, че ЦСКА ще успее да победи в тази среща ", отсече артистът Юлиан Вергов пред " Мач Телеграф ".

" Трябва да отбележим, че Левски се намира в напредък, само че в такива мачове това е без значение. " Червените " са по-добрият тим и това ще си проличи на терена. Треньорската промяна е за положително и футболистите това го знаят ", счита той.
 ЦСКА и Левски се сблъскват челно при непредвиден двубой на скамейката
ЦСКА и Левски се сблъскват челно при непредвиден двубой на скамейката

Вечното дерби стартира в 17:00 часа

" През пролетта играта на тима не ми се коства добра, само че в този момент съм на мнение, че ще покажат тъкмо противоположното и ще впечатлят. Чисто психически е добре за ЦСКА да се поздрави с триумфа, а с цел да се случи това, футболистите би трябвало да покажат опциите си. Те имат капацитет за освен това. По-качественият тим от двата, несъмнено, е този на " армейците ". Не съм аз индивидът, който би трябвало да разяснява дали в този момент е бил моментът за промяна на треньора. Видя се, че тимът имаше напълно друг образ напролет спрямо есента. Тимът беше по-подреден преди Нова година. Сега задачата на Алън Пардю е да закрепи ситуацията. Ние сме тим, който би трябвало да играе настъпателен футбол. Не знам дали Пардю ще успее да промени нещо ", счита Вергов.

" Рисково е за всеки един тим да се вършат промени на треньорския пост. От друга страна е добре в този момент, в такива мачове, тъй като те не са елементарни. Зарядът тук е огромен. На " Георги Аспарухов " са в напредък и си мислят, че могат да стигнат до освен това в това дерби, само че аз не съм на това мнение. В ЦСКА има разтърсвания, само че и на " Герена " имаше треньорски несгоди през седмицата. Очаквам " армейците " да се поздравят с успеха и предвиждам, че срещата ще приключи 2:0 за ЦСКА. Ще участвам на мача и ще поддържа тима ", съобщи Вергов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР