Страстите в парламента не стихват. След ожесточения спор между съпредседателя

...
Страстите в парламента не стихват. След ожесточения спор между съпредседателя
Коментари Харесай

Тошко обижда Кирил Петков на сантиметри, обърна се към Пеевски: Намесете се, само от вас го е страх

Страстите в Народното събрание не стихват. След яростния спор сред съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков и ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски в пленарна зала, депутатите продължиха с замяна на остри реплики.
По мотив тематиката за отчет на ДАНС и инспекция на прокуратурата за проф. Момчил Мавров, който е претендент за подуправител на НЗОК, думата взе Тошко Йорданов от „ ИТН “.
Той насочи упреци към работата на прокуратурата, намесвайки някогашния министър председател Кирил Петков и разногласията към канадското му поданство.
„ Тоя човек, дето ви е водач, влезе в политиката с неистина, с подписан документ с погрешно наличие. И колкото и да се хили от първия ред, това е реалност “, съобщи той.
„ Нали правихте правосъдна промяна, бе, сътрудници, златни прелестни, дребни? Какво не ви харесва в този момент в правосъдната промяна “, попита той и провокира шумна реакция от страна Кирил Петков.
„ Да кажа единствено какво чух долу от първия ред “, продължи Йорданов. „ Кирил Петков, който е функционалност на татко си, зададе въпроса „ Кой е дребен “, очевидно визирайки растежа ми, който е 1,70 м “, сподели Йорданов, само че беше поправен от трибуната от Петков: „ А, и 70? И 60! “.
„ Ако аз съм метър и 60, това, което вие смятате за вас, ще е несъмнено 10 см “, отвърна Йорданов, с което скъса нервите на Кирил Петков. Бившият министър председател стана от мястото си, приближи се до трибуната и с жест, имитиращ козируване към депутата от Има Такъв Народ, напусна залата.
„ Човекът, който избяга от залата, е измамник, подписал документ с погрешно наличие, който в безсилието си стартира да приказва нелепости от първия ред. Ще се обърна към господин Пеевски, който му набива канчето най-редовно. Моля ви се, набийте му канчето още веднъж, единствено от вас го е боязън “, приключи сценаристът на Слави Трифонов, с което накара залата да избухне в смях.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР