Страстите в България се успокоиха и има много сериозна подкрепа

...
Страстите в България се успокоиха и има много сериозна подкрепа
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Македония тепърва има да преоткрие своето минало

" Страстите в България се успокоиха и има доста сериозна поддръжка на жителите за позицията, която България зае. Страстите в Република Северна Македония занапред ще горят, тъй като те имат да прочетат личното си минало ", счита депутатът от Обединени патриоти/ВМРО Искрен Веселинов.

По негово Република Северна Македония занапред има да преоткрие своето минало.

" Три десетилетия ние се движихме по линията на компромиса. Имайки ги за най-близките хора, за най-близкия народ ние допускахме взаимни отстъпки, взаимни отстъпки, взаимни отстъпки. Ако бяхме позволили този финален компромис, мисля, че те в никакъв случай нямаше да се върнат към дебата за предишното ", сподели депутатът в " Денят стартира ".

Това, което страната ни е поискала, е да има още една преговорна глава за добросъседство, за има ясна пътна карта и да имаме в лицето на Република Северна Македония един другар и един съдружник в Европейския съюз, а не страна, която гради своята еднаквост на антибългаризъм, изясни Веселинов.

Според него ние сме били поредни, само че и много толерантни. В случая имаме твърда позиция, за която той се надява държавното управление да продължи да отстоява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР