Страшно! Жертвите от катастрофата станаха пет Петима души загинаха при

...
Страшно! Жертвите от катастрофата станаха пет Петима души загинаха при
Коментари Харесай

Черна събота! Първи СНИМКИ и ВИДЕО от катастрофата

Страшно! Жертвите от злополуката станаха пет

Петима души починаха при тежка злополука, която е станала в региона на Пазарджик тази заран. Сблъскали са се 11 автомобила, оповестиха от полицията. Двама са възрастно семейство, които са били в ладата, а другите трима са търговци, които са пътували в бус. Те са отивали на пазар в Якоруда.

Катастрофата е станала на надлеза сред пазарджишките села Звъничево и Братаница. Най-вероятната причина за тежкия случай е гъстата мъгла в региона и неопесъчен сектор. Временно е лимитирано придвижването в сектора Звъничево-Вaрвара поради случая, оповестиха от АПИ. Обходният маршрут е по пътя село Вaрвара - Септемврийски ханчета, предава Нова телевизия.

Движението по автомагистрала „ Тракия ” е интензивно. В региона на Пазарджик, Пловдив и Стара Загора има гъста мъгла. Видимостта е понижена. Очаква се за празниците от там да преминат над 70 000 транспортни средства. Призивът е да се кара деликатно. Има ограничаване на скоростта в два сектора на автомагистралата – до 90 км/ч в региона на 45-ия и 53-ия километър, както и в сектора сред Чирпан и Стара Загора.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР