Страшна трагедия беше избегната в станция на метрото в италианския

...
Страшна трагедия беше избегната в станция на метрото в италианския
Коментари Харесай

Младеж спаси дете, паднало на релсите в метрото

Страшна покруса беше избегната в станция на метрото в италианския град Милано, заяви „ Ла Стампа “. Малко детенце падна на релсите, само че за благополучие беше избавено от притекъл се на помощ юноша. 18-годишният Лоренцо Пианаца от Милано избави двугодишното дете, скачайки на релсите в подземната железница. На фрагментите се вижда по какъв начин той не се замисля – смъква раницата си и скача на релсите.

Секунди преди този момент дребното детенце седи с майка си, само че в един миг се затичва към релсите. Самият Лоренцо показа след случката, че не счита себе си за воин, а просто е направил това, което е трябвало в този миг. Италианският студент е избавил дребното момче една минута преди идването на влака.

От станцията на метрото оповестиха, че рухването на детето е било забелязано на камерите от наблюдаващите чиновници и незабавно е била задействана процедура, с която машинистът на приближаващия трен е бил осведомен.

Кметът на Милано предложения младия италианец в кабинета си, с цел да го поздрави за постъпката му. Джузепе Сала съобщи, че с помощта на смелите дейности на младежа и бързата реакция на чиновниците в метрото детето е било избавено. Той благодари на Лоренцо от името на целия град.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР