Страшен екшън край Сандански. 39-годишна жена от петричкото село Кърналово

...
Страшен екшън край Сандански. 39-годишна жена от петричкото село Кърналово
Коментари Харесай

Екшън в Сандански: Трима мъже извлякоха млада жена от колата й и стана страшно

Страшен екшън край Сандански. 39-годишна жена от петричкото село Кърналово влезнала шокирана и уплашена в полицейското ръководство на курортния град, с цел да заяви, че станала жертва на обир, написа.

Трима мъже с автомобил я преследвали по пътя от Кърналото към Сандански и малко преди града я засекли с мрачен автомобил. Принудили я да спре. Извлекли я от автомобила и, почнали да я бият, взели дамската и чанта и телефона и избягали.

Това разказала през сълзи дамата, която пътувала към Сандански, с цел да прибере мъжа си от работа. Разказът и подвигна на крайник полицейското ръководство в Сандански и сътрудниците им от Петрич и Благоевград, в търсене на причинителите.

Криминалистите почнали разпити на дамата и от дума на дума станало ясно, че тя... лъже. Инсценирала грабежа, ходила даже до Спешния център да я прегледат, тъй като от багра и бутането си блъснала главата неприятно.

Цяла вечер служителите на реда нищят случая, къде са парите, какъв е претекстът за инсценировката? Две са версиите - или кърналовката е проиграла в казино фамилните спестявания и се опасява от мъжа си, или дължи пари на някого и отклонява вниманието.

Работата по случая продължава. Какви ще са следствията по наказателния кодекс за 39- годишната разигравала с часове органите на реда, ще забележим. Какви ще са следствията от мъжа и - тя ще види!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР