Странна случка в бургаския квартал "Победа", свързан със Докато шофьорът

...
Странна случка в бургаския квартал "Победа", свързан със Докато шофьорът
Коментари Харесай

"Погребаха" жива ромката с К-19, заради която цяла махала се вдигна на бунт, а после... ВИДЕО

Странна преживелица в бургаския квартал "Победа ", обвързван със

Докато водачът на колата за спешна помощ, която се оказа жена, сама се пробва да смъкна старата жена от колата и да я настани в дома си, съседите от етнически генезис вместо да спомагат, вадят телефоните, снимат и сериозно цъкат с език.

Шофьорката на колата за спешна помощ е сама и сама смъква пациентката пред погледите на десетина сеирджии. Три дни след видеото част от малките екрани оповестиха, че Рафие е умряла от мраз и апетит, откакто бедствала в дома си. Оказва се обаче, че дамата е жива, обезпечена й е храна, както и жена, която да се грижи за нея, написа "Флагман ".

От УМБАЛ-Бургас пък прецизираха, че пациент се изписва след края на клиничната пътека, а за излекуванте от ковид това се случва когато и да е на денонощието. Рафие е превозена до дома си с кола за спешна помощ, тъй като би трябвало да бъде под карантина.

Днес Рафие бе открита в дома си. Жената се възвръща, а за нея се грижи стара съседка, която ни се показа като баба Ралица. Тя ще й готви, ще й пали печката и ще й оказва помощ да се обслужва, до момента в който Рафие се излекува изцяло.

Тя има и съпътстващи заболявани, живее напълно сама и помощта й е нужна. От Община Бургас са обезпечили задоволително хранителни пакети за дамата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР