Страните от Групата на седемте (Г-7) ще разширят санкциите срещу

...
Страните от Групата на седемте (Г-7) ще разширят санкциите срещу
Коментари Харесай

Г-7 разширява санкциите срещу физически и юридически лица на Кремъл

Страните от Групата на седемте (Г-7) ще разширят глобите против физически и юридически лица, които поддържат политиката на Кремъл , съгласно изказване на висшите дипломати на Г-7, оповестено в четвъртък, оповестяват БиБиСи и ТАСС.

Държавите от Г-7 " ще продължат и ще повдигнат нашата акция против елитите и членовете на техните фамилии , които поддържат Путин " за войната му в Украйна. " В сходство с нашите правни рамки, ние ще наложим наказания на спомагателни физически и юридически лица ".

Страните от Г-7 " ускоряват нашето групово използване и на съществуващите ограничения , в това число посредством подсилване на нашите национални правоприлагащи органи и работа с нашите сътрудници за попречване на " проваляне на глобите " посредством отбягване и заобикаляне ".

Изображения на измъчвани тела, явни изтезания и отчети за полово принуждение " демонстрират същинското лице на бруталната война на Русия " против Украйна, сподели Г-7 .
 Кметове: 320 цивилни са убити в Буча, 400 са изчезнали в Гостомел
Кметове: 320 цивилни са убити в Буча, 400 са изчезнали в Гостомел

Според тях в Гостомел " съветските военни са покривали следите си по-внимателно "

Външните министри на всяка от страните от Г-7 разгласиха взаимно изказване след среща с украинския си сътрудник Дмитро Кулеба. Групата сподели, че кланета в град Буча и други украински региони, които са били под съветска окупация, са тежки нарушавания на интернационалното право.

Г-7 предизвести Русия против всевъзможни " по-нататъшни груби злоупотреби " със закона, като прикани президента Владимир Путин да разреши на филантропични служащи в зоните на спор , с цел да доставят помощ и безвредно да изтеглят цивилни.

Групата добави, че е подготвена да даде на въоръжените сили на Украйна повече пари и военно съоръжение , с цел да се пазят.

Г-7 е организация на седемте най-големи така наречен развити стопански системи в света, които преобладават в международната търговия и интернационалната финансова система. Те са Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Обединеното кралство и Съединени американски щати .

Русия се причисли през 1998 година, създавайки Г-8, само че бе изключена през 2014 година след завладяването на Крим. Русия отхвърля силите й да са правили зверства в Буча.
 В Екологичен потенциал упорстват за цялостно ембарго на съветски петрол, въглища, нуклеарно гориво и газ
В Екологичен потенциал упорстват за цялостно ембарго на съветски петрол, въглища, нуклеарно гориво и газ

Призовава се за изключване на Русия от Г-20, СПЧ на Организация на обединените нации, Интерпол, Световната комерсиална организация, ЮНЕСКО и други
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР