Страните от Г7 решително поддържат необходимостта от предаде БГНЕС. Това

...
Страните от Г7 решително поддържат необходимостта от предаде БГНЕС. Това
Коментари Харесай

Страните от Г7: Необходимо е регулиране на цифровите валути

Страните от Г7 уверено поддържат нуждата от съобщи БГНЕС. Това стана ясно от публикувано през днешния ден заявление на Министерството на финансите на Съединени американски щати след края на видеоконференцията на министрите на финансите и на ръководителите на централните банки на 7-те стопански най-развити страни. В нея участваха представители на Европейската комисия и ръководителите на Международния валутен фонд и на Световната банка.
Обсъдени са настоящите ограничения за реакция при изменящата се конюнктура с, както и работата на националните управляващи по попречване на тяхното прилагане с незаконна цел и за финансиране на противозаконни действия.
 Българската кралица на криптовалутата е прибрала милиарди в схеми с банкови колоси Българската кралица на криптовалутата е прибрала милиарди в схеми с банкови колоси
Някои от най-големите банки в света са разрешили транзакции на мръсни пари на обща стойност два трилиона $. Това оповестява в свое р...
Г7 поддържа уверено нуждата от контролиране на цфровите валути, се акцентира в известието.
През тази година са извършени 12 съвещания по отношение на пандемията и възобновяване на международната стопанска система, се споделя още в документа.
Разпространението на ковид и подхванатите от държавните управления разнообразни незабавни ограничения доведоха до интернационална икономическа рецесия. Според прогнозите на МВФ, тази година спадът на международната стопанска система ще доближи съвсем 4,4 %, като се чака тя да се възвърне и да нарасне с 5,2 % през идната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР