Страните от Г-7 потвърдиха днес своята непоклатима подкрепа за Украйна.

...
Страните от Г-7 потвърдиха днес своята непоклатима подкрепа за Украйна.
Коментари Харесай

Страните от Г-7 потвърдиха своята непоклатима подкрепа за Украйна

Страните от Г-7 потвърдиха през днешния ден своята непоклатима поддръжка за Украйна. Това стана на среща на министрите на външните работи на страните от групата в коридорите на Мюнхенската конференция по сигурността, съобщи Франс прес.

В взаимно официално съобщение след диалозите страните от Г-7 дадоха обещание " непоколебима взаимност с Украйна толкоз дълго, колкото е належащо ".

По-рано през днешния ден генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг предизвести в Мюнхен, че Русия не би трябвало да бъде оставяна да завоюва войната.

" Най-големият риск за всички е (руският президент Владимир) Путин да завоюва. Ако Путин победи в Украйна, посланието за него и други властнически водачи ще бъде, че може да употребяват мощ, с цел да получат това, което желаят ", аргументира се Столтенберг в изявление на форума.

Стотици хора в това време демонстрираха през днешния ден по улиците на Мюнхен. Някои от тях показаха поддръжка за Украйна, а други се оповестиха срещу доставките на оръжия за страната, обобщава Агенция Франс Прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР