Страните от ЕС възнамеряват следващата седмица да се споразумеят за

...
Страните от ЕС възнамеряват следващата седмица да се споразумеят за
Коментари Харесай

ЕС планира пълен отказ от руския петрол до края на годината

Страните от Европейски Съюз имат намерение идната седмица да се спогодят за цялостен отвод от доставките на съветски нефт до края на годината. Дотогава Европейски Съюз възнамерява да вкара постепенни ограничавания, заяви организация Bloomberg, базирайки се на източници, съобщи БГНЕС.
Според организацията решението за нови ограничавания, които ще бъдат включени в шестия пакет от наказания на Европейски Съюз против Русия, може да бъде взето идната седмица.
Въпреки това, препоръчаните ограничавания към момента не са публични и подлежат на смяна. Европейски Съюз ще призове също за изключване на повече банки от Русия и Беларус, в това число "Сбербанк ", от интернационалната междубанкова разплащателна система SWIFT.
Освен това страните-членки на Европейски Съюз възнамеряват да обсъдят рестриктивните мерки за даване на консултантски и облачни услуги и закупуването на недвижими парцели. Лични наказания могат да бъдат налагани и на военните, бизнесмените и обвързваните с тях лица. Според източници на Bloomberg някои страни от Европейски Съюз упорстват за стягане на съществуващи ограничавания върху морската търговия и пристанищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР