Страните членки (Съветът) на ЕС забраниха износа от Съюза за

...
Страните членки (Съветът) на ЕС забраниха износа от Съюза за
Коментари Харесай

ЕС забрани износа на части за дронове за Иран

Страните членки (Съветът) на Европейски Съюз не разрешиха износа от Съюза за Иран на съставни елементи, употребявани за конструирането и производството на дронове.

Съветът сътвори нова рамка от ограничаващи ограничения, ориентирана против поддръжката от Иран за съветската експанзия в Украйна.

Мерките плануват възбрана за влизане в Европейски Съюз и заледяване на активите на лица, виновни, подкрепящи или участващи в програмата на Иран за дронове. Новият режим добавя признатите до момента три пакета от наказания, свързани с безпилотните летателни апарати на Ислямската република.

Същевременно Съветът наложи ограничаващи ограничения на шест лица от Иран по два от съществуващите до момента санкционни режима против страната. Те са за доставката на дронове за Русия и на системи за противовъздушна защита за Сирия.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР