Стражът на Левски - Николай Михайлов, коментира представянето на сините

...
Стражът на Левски - Николай Михайлов, коментира представянето на сините
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Постепенно се случват нещата в Левски, отборът е сплотен

Стражът на Левски - Николай Михайлов, разяснява представянето на " сините " в последните срещи и издаде любопитни детайлности от съблекалнята на тима.

" Победата против Локомотив Пловдив беше доста значима за нас. Все отново не бяхме играли от един месец, доста хора бяхме в изолираност поради вируса. Не се води естествен подготвителен развой толкоз време. Освен това сме и с нов треньор. Важното е да работим, тъй като се вижда, че в тези момчета има бъдеще. Опитваме да създадем сплав сред нас, по-опитните, и младите. Говорим с тях всеки ден в съблекалнята, оказваме помощ им ", съобщи Михайлов пред Блиц.

" Колкото до Арда, мисля, че ги надиграхме, имахме доста положения, само че... Техните положения влязоха, нашите не. Отдавам загубата и на неточности на младостта, и на това, че доста мъчно сътворяваме положения за гол. Не може да си изравнил в 86-ата минута, а 30 секунди по-късно да ти вкарат и то при обстановка един на един. Това е незрялост на прехода, само че работим да ставаме по-добри с всеки минал мач. "

" Според мен последователно се случват нещата. Момчетата попиват и се учат. Разбира се, има доста още, с цел да се реализира всичко това. Но считам, че сме на прав път и в този момент със Стоянович, който знае по какъв начин да работи с младите, ще продължи този развой. Опитните играчи също имаме роля и би трябвало да им оказваме помощ от ден на ден да се построяват. "

" Ситуацията от идването ми и в този момент е доста друга. Тогава влязох в съблекалнята и се говореше на 5-6 езика. Бяха събрани доста чужденци, всеки си дърпаше за своята група. Заварих една странна съблекалня. Но въпреки това тези чужденци бяха класни. И на терена се раздаваха и посочваха качествата си. Сега е друго, в съблекалнята се чува единствено основно българска тирада, тимът е обединен. Остава да стартираме да побеждаваме. Вярвам, че това ще се случи и с няколко триумфа нещата ще си дойдат на мястото. Смятам, че Левски не е на мястото, което заслужава ", добави вратарят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР