Стражът на Брентфорд Давид Рая е поредната трансферна цел на

...
Стражът на Брентфорд Давид Рая е поредната трансферна цел на
Коментари Харесай

Челси се насочва към Рая

Стражът на Брентфорд Давид Рая е следващата трансферна цел на Челси. 27-годишният испанец има контракт с сегашния си клуб до лятото на 2024 година, като към този момент е отхвърлил две оферти да преподпише. Това би сложило Челси в много преференциална позиция през лятото, когато до края на договора на Рая ще остават единствено 12 месеца. 

В момента титуляр на вратата на Челси е Кепа Арисабалага, който си върна титулярното място от Едуар Менди. Бъдещето на сенегалеца на " Стамфрод Бридж " наподобява много нестабилно, откакто през декември той отхвърли предложение да преподпише за шест години, откакто остана неудовлетворен от препоръчаните му условия.

Според " Футбол Лондон " в Челси гласят Рая за титуляр. Испанецът се показва доста мощно през този сезон и притегли интереса и на други от топ клубовете в Премиър лийг. В Англия настояват, че той в полезрението и на Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР