Страховито пророческо се струва на мнозина това, което е направила

...
Страховито пророческо се струва на мнозина това, което е направила
Коментари Харесай

Ужасяващо! Дни, преди Георги да я наръга, Дебора признава: "Твоят смях като нож се забива вътре в мен!"

Страховито пророческо се коства на мнозина това, което е направила 18-годишната Дебора от Стара Загора дни, преди извергът Георги Георгиев да се нахвърли върху нея с макетния си нож. А останалото е до болежка ясно, за жалост...

Младата и хубава Дебора се е записала на видео по какъв начин пее песента на Десислава " Някой ден ". Странен е изборът на момичето за ария при все, че това е доста остарял шлагер на Деси, още от ранните й години и все още не е измежду вървежните в нощните заведения.

Думите, които изпява Дебора обаче карат всички да настръхнат, тъй като те са следните: " Твоят смях като нож се забива вътре в мен ". Да, това е текстът на Десислава, само че като знаем какво следва за Дебора, няма по какъв начин да не ни побият тръпки на смут.

Друго също е явно - че девойката има превъзходен глас и освен това - учила е национално пеене. Може би концепцията и фантазията й е да се занимава с музика и да стане певица, въпреки да не й пожелаваме да се влива тъкмо в чалга редиците.

В момента тя се възвръща физически и още повече душевен като работи с психолог за контузиите. Малко са хората, които позволява до себе си, като даже с родителите си не може още да беседва обикновено. Да, би трябвало й време на Дебора, само че знаем, че ще се оправи!

 

Тагове: Георги Георгиев Дебора от Стара Загора Дебора Десислава извергът Георги Георгиев народно пеене дискотека чалга
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР