Страхотна емоционална и много специална изненада очаква един от треньорите

...
Страхотна емоционална и много специална изненада очаква един от треньорите
Коментари Харесай

Люта битка за страхотен изпълнител в Гласът на България

Страхотна прочувствена и доста специфична изненада чака един от треньорите в новия епизод на " Гласът на България “ – тази неделя тъкмо в 20:00 ч по bTV. Тя ще бъде толкоз въздействаща, че ще допре надълбоко и всички останали треньори, ще развълнува публиката в залата, а сигурно и всички пред екраните. В неделя ненадейно в шоуто ще се завърне и победителката от миналогодишния сезон на " Гласът на България “ – очарователната Жаклин Таракчи.

Тя ще има значимата задача да заяви на най-близкия си човек от детството, че е утвърден за кастингите на мрачно в десетия сезон на предаването. Как двете девойки по най-красивия и откровен метод ще споделят другарството си една към друга и дали DARA ще разпознае в лицето на приятелката на Жаки бъдещия победил в десетия сезон на шоуто - феновете ще схванат в неделя вечерта по bTV.

В " сезона на изненадите “ в " Гласът на България “ на сцената ще продължат да блестят още и още надарени участници - невероятни музикални хамелеони, които с опита, младостта и най-много с гласовете си ще опитат да извърнат и да изумят треньорите. А в случай че феновете си мислят, че СУПЕР БЛОК БУТОНИТЕ им към този момент са " свършили “, то отговорът изрично е НЕ!

В " люта борба “ за един от най-желаните гласове в епизода DARA хитро ще прибегне към супер блок опцията да в профил от пътя си Мария Илиева, която е най-блокираният треньор до момента. Отпаднала от съответната конкуренция, тя ще се пошегува със обстановката, успокоявайки се от обстоятелството, че сътрудниците й “вече са си изгърмели супер бутоните! “.

В неделния епизод в шоуто ще изгрее участник, минал пътя и претърпял от първо лице предизвикването за духа и тялото " Камино де Сантяго “. На сцената ще се озове и кубинска оперна певица с кариера в Националната опера в Хавана, срещнала любовта на живота си в Китай и сегашен горделив гражданин на Димитровград.

Професионален вокален и клавирен възпитател със супер сполучлива кариера зад граница, човек, който дирижира мъжки хор със 100-годишна история и живее " като в приказка “, ще сбъдне фантазията си да се свърже с родната аудитория и то тъкмо от сцената на " Гласът на България “.

Млад и звучен участник с тежка история зад тила си не инцидентно ще извърши песента на Графа " Ако има Рай “, а правилен почитател на Стефан Вълдобрев ще се опита да обърне стола (поне на Иван Лечев), с превъзходен вид на едни от огромните шлагери на " Обичайните обвинени “ - " Тази ария не е за обич “.

Избягал от войната в Украйна гений безусловно ще разцелува сцената на " Гласът на България “ и ще благодари за опцията да пее на нея след година и половина музикална пауза. Млада учителка от Пазарджик ще подари и умножи насладата от присъединяване си в шоуто с децата от целия си клас, които й споделили, че желаят да бъдат като нея – преподавател и артист.

Красивите гласове, музика, песни и страсти и тази неделя ще са на висота в " Гласът на България “ от 20:00 ч. по bTV. Всички вести към участниците и треньорите можете да следите на glasat.btv.bg, в рубриката " Гласът зад кадър “ и в каналите на шоуто в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР