Страх от земетресения изпитва Латинка Петрова. Обичаната актриса живее на

...
Страх от земетресения изпитва Латинка Петрова. Обичаната актриса живее на
Коментари Харесай

Латинка Петрова вдига кръвно от земетресенията, Марешка Бадерм се страхува да не умре удавена от цунами

Страх от трусове изпитва Латинка Петрова. Обичаната актриса живее на седмия етаж в панелен блок и усеща разлюляването на земята.



" Обезпокоена съм доста! Случилото се в Турция и Сирия ни разтрепери. Уплаших се, на седмия етаж съм и го усетих. Вдига се кръвно незабавно по-късно ", споделя родената точно на 1 януари преди 79 години в кюстендилското село Горна Козница актриса.

 Латинка Петрова

Латинка Петрова

По думите й това са тревожни сигнали от природата, че нещо в нас самите не е наред.

" Имаме виновност - замърсяване, некачествено строителство, в това число и до реки, войни. Гледах по какъв начин като картонени кутии се срутваха постройките в Турция. Строени са очевидно за пари, а не да живеят хора. Опира до ръководството в страната ", разяснява Петрова.

 Трусът в Турция и Сирия лиши живота на десетки хиляди

Трусът в Турция и Сирия лиши живота на десетки хиляди

Актрисата от " Опасен сексапил " и " Адио, Рио " е уверена, че премахването на наложителната паспортизация на блоковете е доста неприятна вест.

" Май панелите най-вече ще устоят, най-малко са строени под надзор. Не видях доста железна структура в турските здания, до момента в който в нашите има и са строени с инженерна мисъл преди години ", споделя Латинка Петрова.

Страхове има и моделката Марешка Бардем.



" Притеснявам се да не се окажа при мощно земетресение до морето. Най-големият ми боязън е да не умра удавена от цунами, вдигнало се след мощния трус. Много пъти съм имала такива кошмари, че морето се подвига и опустошава всичко по пътя си. Събуждам се в основния миг, когато ме гълтам и мен. "

Това показа пред " България Днес " секси моделката. Носителката на купите " Секссимвол на годината " и " Знаменитост на годината " е безапелационна - най-големият й боязън е да не се удави, в случай че ни разлюлее.

 Марешка Бардем

Марешка Бардем

Повод за терзанията на съдбовната брюнетка са зачестилите земетресения в България, Румъния и Черно море след пагубното земетресение в Турция и Сирия. Оказва се, че Марешка има оракулски сънища, които се сбъдват не след дълго. Така се случва и с нещастието в Турция.

" Дни преди тя да се случи, сънувах, че земята се разцепва на две. И след това стана трусът в двете страни. Дано не стане по този начин и в България! ", сподели още тя.

Това не е всичко. " Когато съм била бременна, сънувах, че съм бременна, и по този начин разбрах . На другия ден си направих тест и се оказа позитивен. Наскоро сънувах, че някакво насекомо лети и влиза в обелиск, ставайки златисто. На Нова година бяхме в Египет и го открихме в пустинята ", добавя Бардем.

И това не е всичко. В още два случая Марешка получава дежавю, откакто към този момент ги е видяла по-рано в сънищата си.

" Сънувах по-късно, че съм бременна с огромен стомах, карам кола и всички в автомобила съжаляват. Чудех се за какво е по този начин. Седмица по-късно направих импровизиран аборт. А след това ми потръгна с парите. Точно това е било знамението на съня, което се е случило с аборта и парите.

Сънувах също, че съм в къщата на баба Ванга и с вестник удрям мухите . Това е знак, че ще отстранявам един по един неприятните хора в обкръжението ми. Така се и случи. Премахнах от живота си другарка, на която съм пособия доста, разбрах какво е писала. Ванга е предсказала, че всички ще желаят да живеят тук при трета международна война. Дано това разединение на земята не значи, че ще е в България, и да няма такава война ", споделя хубавицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР