Стойчо Стоев бе назначен за старши треньор на Локо Сф,

...
Стойчо Стоев бе назначен за старши треньор на Локо Сф,
Коментари Харесай

Стойчо Стоев се върна в Локо Сф

Стойчо Стоев бе назначен за старши треньор на Локо Сф, оповестиха от “Надежда ”. 60-годишният експерт подписа контракта си и театралничи с червено-черната фланелка. На поста той заменя Станислав Генчев, който напусна след края на сезона и пое Ботев Пд.
“Добре пристигнал вкъщи. Ръководството на Локомотив София желае триумф на Стойчо Стоев отпред на отбора ”, обявиха от клуба.

Стоев е легенда на Локомотив София. Като футболист играе за отбора в интервала 1980 – 1989 година и записва близо 200 мача с 59 гола.
Стоев стартира треньорската си кариера в Детско-юношеската школа на Локомотив София през 1994 година, а през 1997 година става асистент треньор на мъжкия състав на “червено-черните ”.
Като треньор най-големите си триумфи реализира с Лудогорец, с който печели купата и купата на страната и играе осминафинал в Лига Европа през сезон 2013/14. Водил е още тимовете на Левски, Арда, Миньор, Монтана и други.
Стоев ще бъде показан на следващия ден (14 юни), в 17:30 часа, като ще даде конференция, а след нея, за 18:00 часа, е планувана и първата подготовка на Локомотив преди началото на лятната подготовка.

В същото време Локо притегли полузащитника Красимир Станоев. Халфът подписа за две години с “червено-черните ”.
28-годишният Станоев има над 200 мача в първа професионална лига. За последно игра през пролетния полусезон игра в изпадналия от елита Септември, а през есента бе част от Пирин Благоевград. През предишния сезон има общо 28 мача с 2 гола и 1 асистенция. Играл е още за Литекс, Добруджа, ЦСКА и Дунав Русе.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР