Стоянка Мутафова отново на сцена. Пред тя каза, че няма

...
Стоянка Мутафова отново на сцена. Пред тя каза, че няма
Коментари Харесай

Мутафова: Да правиш комедия не е лесно, нямам намерение да се оттегля от сцената

Стоянка Мутафова още веднъж на сцена. Пред тя сподели, че няма желание да си дава отмора и опроверга информациите от преди дни, че слиза от театралната сцена за къса пауза. Следващият спектакъл  “Госпожа Стихийно злополучие ” е на 22 ноември в спектакъл “Сълза и смях ”.

" Имам една рана на крайници, която доста мъчително заздравява. Играла съм и болна, в никакъв случай не съм се пазила. Нямам и желание, само че не трябва да провокирам ориста ", сподели великата актриса.
Тя беше безапелационна, че не е имало моменти, в които да желае да се отдръпна. Изкуството в никакъв случай не ѝ е омръзвало.  " Никога не съм желала отмора от театъра, не ми омръзва. От дете обичах театъра и да върша спектакъл ", споделя актрисата.

" Не е по-лесно да играеш комични функции, не смъкват престижа на актьора ", добавя тя. Да правиш комедия не е елементарно, споделя още актрисата и счита, че носи комедията у себе си.
 
Малко са комедийните актьори по света и у нас, споделя още Мутафова. " Не обичам да вървя по автомагистрали, аз ходя по планински пътечки, по които шипката ме дере, и тогава върша функции. Ако потегли по автомагистралите както множеството хора вършат, не излиза нищо при мен ", споделя метафорично актрисата.-->

В отговор на въпрос да се опише с една дума, Мутафова споделя " Понякога сама се запитвам коя съм. Хората ще кажат. Аз знам единствено, че съм артистка, нищо друго ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР