Стоянка Мутафова отбелязва 70 години на сцена със специален спектакъл.

...
Стоянка Мутафова отбелязва 70 години на сцена със специален спектакъл.
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Стоянка Мутафова отбелязва „ 70 години на сцена ” със специфичен театър. Кшищоф Зануси ще показа " Етер " на СФФ.
Франсоа Нуге - „ Подземния живот на аленото животно ”. „ Фантомът на операта ” към този момент и с български адрес.

Стоянка Мутафова отбелязва „ 70 години на сцена ” със специфичен театър. На рождения си ден, 2 февруари кралицата на комедията ще седне на трона в зала 1 на НДК- с цел да посрещне празничните изненади от сътрудници и другари.-Впечатляващи министър председатели и посетители ни чакат в идния София Филм Фест. Легендарният режисьор, сценарист и продуцент Кшищоф Зануси ще получи премията на Столична община. Ще показа и най-новия си филм „ Етер ”. Както написа Холивуд Репортър - „ Не са доста режисьорите, които могат да вкарат високата просвета в душата на своите филми по този начин, както прави това Кшищоф Зануси в „ Етер ”. София Филм Фест ще покаже и дебютния филм на Зануси от 1969-та - „ Структурата на кристала ” -психологическа история за другарството, кариерата и смисъла на щастието.

Не противоположната страна на Луната, а противоположната страна на календарчето повежда изложбата „ Подземния живот на аленото животно ”. Ретрокалендарчета провокират френския художник и учител Франсоа Нуге. В новото арт пространство Порта демонстрира своите изображения с познатите от близкото минало герои и обекти. Това е първата независима галерия на френския художник в България.

„ Фантомът на операта ” към този момент и с български адрес. Снощи беше премиерата в Музикалния спектакъл. Цели три години не престават договарянията по отстъпването на правата за постановката. Заради големия интерес са поискани и спомагателни дати. " Това е най-скъпият и най-сложният театър като декори и специфични резултати на тази сцена. 400 костюма, шестметрово скеле, илюзионисти и каскадьори поддържат красивия мюзикъл. Режисьорът Пламен Карталов залага на звездния екип на Музикалния спектакъл. До края на март " Фантомът на операта " ще владее родната сцена.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР