Стоян Алексиев и младата студентка по актьорско майсторство Ивана Бобойчева

...
Стоян Алексиев и младата студентка по актьорско майсторство Ивана Бобойчева
Коментари Харесай

Удари Ни Товарният Влак! Няма Да Повярвате Коя Е Новата Българска Светска Двойка! Ето Снимки, Та Тя Е С 42 Години По-Млада

Стоян Алексиев и младата студентка по актьорско майсторство Ивана Бобойчева към този момент не крият връзката си – написа в. „ Уикенд “. Те се движат като публична двойка и вървят дружно по купони – отбелязва изданието.

Скандалът с папарашките фотоси, на които се вижда по какъв начин 66-годишният артист бърка в гащите на своята 24-годишна колежка, може и да беше противен, само че в последна сметка направи услуга на влюбената двойка. След като няколко месеца те се опитваха да отхвърлят, че са дружно, в този момент са извадили връзката си на ярко, от което и двамата се усещат по-добре.



На светско събитие преди няколко дни познатият като проф. Генадиев от „ Откраднат живот “ артист дойде на разположение на със брачната половинка си Надя, а със своята млада държанка. И двамата бяха необятно усмихнати, спокойни, предразположени към диалози с познати и другари и не се притесняваха да показват близостта си.

Цяла вечер възрастният артист и младата му другарка не се отделиха един от различен. Алексиев-старши сияеше и изглеждаше подмладен с най-малко 10 години. Според осведомени това се дължи на любовта му към студентката и от обстоятелството, че към този момент не се тормози да я крие. Никой не изглеждаше сюрпризиран, че ги вижда един до различен – написа изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР