Стотици старозагорци и гости на града се насладиха на кино

...
Стотици старозагорци и гости на града се насладиха на кино
Коментари Харесай

Стотици старозагорци и гости под липите се насладиха на лятна киновечер на Античен форум „Августа Траяна“

Стотици старозагорци и посетители на града се любуваха на кино под звездите в неделната вечер с топ продукцията „ В сърцето на машината “. Инициативата се осъществя от Община Стара Загора под наслов „ Лятно кино под звездите “, а филмите любимци бяха определени посредством гласоподаване  в формалната фейсбук страница на Общината.

Специален привет пред старозагорци насочи артистът, участник в първата лента - Александър Сано. „ Щастлив съм, че съм в Стара Загора, тук е ужасно. Благодаря на Общината за поддръжката и реализирането на тези две вълшебни вечери. Обещавам, че ще бъде вълнуващо “, сподели пред събралата се аудитория артистът Сано.
-->
Заместник-кметът Надежда Чакърова също приветства гостите на Античния конгрес. „ Добре пристигнал, Александър Сано! Радвам се да видя събрани тук толкоз хора, фенове на българското кино, с въодушевление и усмивки. Благодаря на кмета на общината Живко Тодоров за страхотната концепция да имаме опция да се насладим изцяло гратис на хитови продукции освен това под звездите. Надявам се тази самодейност да се трансформира в добра традиция отсега нататък “, сподели Надежда Чакърова.

Понеделник вечер, тъкмо в 21.00 часа, филмът „ Игра на доверие “, с присъединяване на Яна Маринова, Александър Димов, Луиза Григорова и Владимир Зомбори, ще даде опция на киноманите да проследят историята още веднъж под намерено небе.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР