Стотици различни лодки от всички класове могат да се видят

...
Стотици различни лодки от всички класове могат да се видят
Коментари Харесай

Генуа е домакин на едно от най-големите изложения за яхти в света

Стотици разнообразни лодки от всички класове могат да се видят в италианския град Генуа на едно от най-големите изложби за плавателни съдове в света. Обратно на прогнозите за понижаване на интереса към яхтите поради икономическата рецесия, ревюто бележи растеж на участниците.


Италия е известна с вкусната си храна, бързите си коли и историческите забележителности. Малко хора обаче обръщат внимание на майсторството и традициите, които те имат в корабоплаването и любовта към морето. 57-то ревю на лодки в Генуа събра над 880 компании, 1 100 лодки и повече от 120 хиляди гости в изложбения център Фиера ди Дженоа.

" Перлата " на ревюто ще бъде ЕмСиУай 96. Яхтата, която е дело на компания " Монте Карло " е пригодена за дълги океански плавания, има по-високи бордове от стандарните, както и необятна надвиснала странична палуба. Повишението на броя на участниците в ревюто, посетителите и компаниите, които показват яхтите си демонстрира, че международната икономическа рецесия е завършила, най-малко що се отнася до този рентабилен бизнес.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР