Стотици посрещнаха Меси в ПСЖ, а десетки хиляди чакаха Кристиано

...
Стотици посрещнаха Меси в ПСЖ, а десетки хиляди чакаха Кристиано
Коментари Харесай

Най-големите митове за Роналдо Акбар

Стотици посрещнаха Меси в ПСЖ, а десетки хиляди чакаха Кристиано в Рияд   Кой печели повече - португалецът или " Ал Насър "?
Лионел Меси получи наградата за футболист номер едно на 2022, само че прехвърлянето за годината несъмнено направи Кристиано Роналдо, влизайки с гръм и тропот в отбора от Саудитска Арабия " Ал Насър ". Докато капитанът на националния тим на Аржентина бе посрещнат с шпалир от съотборниците си в ПСЖ, безконечният му съперник стъпи величествено на стадиона в Рияд, приветстван от 30 000 почитатели, които чакаха с часове, с цел да зърнат лицето на именития футболист, а след това да се насладят на първата му подготовка. Независимо от фаловете на шашардисания португалец, свадите към клаузите на контракта и заядливите европейски мнения, голмайстор номер 1 в историята на " Реал " ще попълни сметките си с още половин милиард, а министър-председателят на Саудитска Арабия - престолонаследникът Мохамед Бин Салман, въпреки да не съумя да купи " Манчестър Юнайтед ", се снабди с перлата му - петкратният притежател на " Златната топка ".

Държавата с името си на първия си държател, в която литър гориво е по-евтино от литър вода, а Неом е знак на града на бъдещето, към този момент написа нова приказка от 1001 нощи - за Роналдо Акбар. Пълна с митове и легенди.    
-->
Не става дума за пари  Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР