Стотици милиони отпуснахме за Родопите, инвестираме в образованието, в училищата.

...
Стотици милиони отпуснахме за Родопите, инвестираме в образованието, в училищата.
Коментари Харесай

Борисов: Стотици милиони отпуснахме за Родопите

Стотици милиони отпуснахме за Родопите, влагаме в образованието, в учебните заведения. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в село Дебрен, където с отпуснатите от държавното управление близо 160 000 лв. се доизгражда физкултурният салон на учебно заведение "Св. Климент Охридски ".

,,По през целия ден се постанова да се оправдаваме за какво даваме на дребните обитаеми места – за стадиони, за учебни заведения, за детски градини. На "жълтите павета " доста мъчно асимилират някои наши сътрудници и съперници, че има в България хора, които живеят отново тук'', означи министър-председателят.

Премиерът Борисов уточни също по този начин, че поддръжката на държавното управление за българските общини продължава, без значение от големите компликации поради пандемията от COVID-19.

По мотив желанието на общината да санира здания в Дебрен, заместник-министърът на районното развити и благоустройството Николай Нанков посочи, че един от плановете, който се приготвя по линия на Националния проект за възобновяване и резистентност на България, е точно за енергийна успеваемост. Общините ще могат да се възползват от него за саниране на обществени здания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР