Стотици фенове посрещнаха Юлиан Вергов, Наум Шопов и Емил Марков

...
Стотици фенове посрещнаха Юлиан Вергов, Наум Шопов и Емил Марков
Коментари Харесай

Юлиан Вергов, Наум Шопов и Емил Марков предизвикаха фурор на турнето на „Откраднат живот“

Стотици почитатели посрещнаха Юлиан Вергов, Наум Шопов и Емил Марков по време на специфичната прожекция в Стара Загора.

Тримата артисти, които пресъздават едни от най-запомнящите се облици в хитовия български медицински сериал се изправиха пред претъпкани зали , с цел да издадат занимателните и предизвикателните моменти в основаването на „ Откраднат живот “.

 Откраднат живот турне NOVA

Eмил Марков, който работи дружно с Христина Апостолова по развиването на сюжета, описа:

„ Аз вземам участие в сериала освен като артист, само че и като част от сценарния екип. На въпросите за какво избрани герои се разделят и за какво историята за някои не е с благополучен край, мога да кажа, че това се случва точно с концепцията да се поддържа интереса на феновете. Промените в ориста и държанието на героите, напрежението сред положителни и неприятни, и осуетяването на условия е належащо за динамичността на един сериал. Радваме се, че „ Откраднат живот “, който се излъчва в ефира на NOVA, поддържа вашия интерес към този момент шест сезона. “

 Откраднат живот турне NOVA

Всички въодушевени фенове имаха опция да получат подпис и фотография от актьорите, които споделиха своето време със феновете след прожекцията.

„ Този сериал се прави за вас и поради вас. Той е за всички, които виждат смисъл в тази история. Докато самият аз виждам смисъл, ще бъда част от „ Откраднат живот “, съобщи Юлиан Вергов.

Наум Шопов получи бурни аплодисменти за неотдавна оповестения годеж със своята половинка и разнообразни въпроси по отношение на лекарската си специализация.

 Откраднат живот турне NOVA

На 28 ноември турнето на „ Откраднат живот “ ще се насочи към Бургас , където публиката на морския град ще се срещне с други обичани артисти.

„ Открaднат живот: Анатомия на гнева “ се излъчва от вторник до петък от 20:00 ч. в ефира на NOVA.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР