Стотици деца изпратиха писма до Дядо Ботевъ по време на

...
Стотици деца изпратиха писма до Дядо Ботевъ по време на
Коментари Харесай

Коледа в Ботев започна с Дядо Ботевъ, искаме победи и на Ко...

Стотици деца изпратиха писма до Дядо Ботевъ по време на следващата самодейност за 110-годишнината на най-стария футболен клуб в страната. Множество ботевистчета от всички краища на България затрупаха " работилницата " на клубната база.
Тридесет писма бяха изтеглени от футболистите и треньорите на представителния тим на Ботев (Пловдив). С доста усмивки и страсти " канарчетата " избираха от купа писма, като доста от тях се откроиха с красиви рисунки и " жълто-черни " стикери.

Изтеглените 30 деца ще бъдат зарадвани с прелестни дарове от Дядо Ботевъ, а един от най-специалните е персонализирана фланелка от формалния екип за сегашния сезон. Малчуганите ще бъдат зарадвани и с още дарове от " жълто-черните ", както и от Клуба на Привържениците на Ботев Пловдив.

Останалите стотици деца, които изпратиха своите писма до Дядо Ботевъ, могат да получат подаръците си във почитател магазина на " Футболен комплекс Ботев 1912 ". Малките ботевистчета или тяхните родители могат да заповядат всеки работен ден от 10:00 до 18:00ч., както и в съботния ден, когато Ботев е хазаин на Царско село.

От името на Дядо Ботевъ благодарим на всички дребни " канарчета ", които изпратиха позитивни страсти към " жълто-черния " Клуб. Множеството писма, изпълнени със страхотни пожелания и боязън от дребните " жълто-черни " сърца, за следващ път потвърдиха, че Ботев е невероятен Клуб, а любовта се предава от потомство на потомство.
Свързани вести Фенове на Ботев желаеха оставката на професор Чорбанов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР